top of page

Архитектурно проектиране

 

Цялостно проектиране на жилищни сгради, хотели, вили, търговски и офис сгради, преустройства, гаражи и др. Изготвяне на пълен набор от проекти по всички специалности, изработени от лицензирани проектанти.

 

Интериорен дизайн

 

Проектиране на цялостни интериорни решения за апартаменти, къщи, заведения, хотели, магазини и офиси - от промените в архитектурните елементи до обзавеждането и декорацията. Проектите включват 3D визуализация и няколко вида подробни чертежи предназначени за различните части на интериора.

Проектиране на обекти изградени от транспортни контейнери

 

Цялостно проектиране на къщи, офиси, складове и магазини от транспортни контейнери тип 40' HC, 40'ST и 20'ST. Съвместно с фирмите FREELINE и CARGOBOX можем да ви помогнем да изберете правилните контейнери за вашата цел.

Авторски надзор и довършителни работи

 

Като допълнителна услуга се предлага надзор над изпълнението на проекта и организиране на довършителните работи. Целта е максималното улеснение на клиента и постигане на качество при реализирането на отделните етапи от строителния процес.

3D Визуализация

 

Задължителен елемент от проектите са 3D визуализациите, те са изработени с най-новите компютърни програми за целта. Предлагаме и визуализиране на готови проекти по задание на клиент.

bottom of page